ATRACTII TURISTICE

  • Acasa
  • Atractii Turistice

Atractii Turistice

Vrem să te bucuri cât mai mult de locurile frumoase pe care le avem în Țara Făgărașului, și ca să fim siguri că nu ratezi nici un obiectiv turistic, venim în întâmpinarea ta cu câteva propuneri:

Cetatea Făgărașului

Dacă tot te afli în Făgăraș, nu rata cetatea Făgărașului care este cel mai important monument al orașului nostru, unul dintre cele mai mari din țară și chiar din Europa.Pentru mai multe detalii referitoare la tariful biletelor de intrare sau orarul de functionare al muzeului:

Mănăstirea Brâncoveanu | Sâmbăta de Sus

În cadrul complexului turistic puteți găsi Mănăstirea Brâncoveanu, un loc ideal pentru rugăciune și liniște sufletească. Distanța până la Complex este de 28 km (aprox. 25 min.) străbătând următoarele localități: Beclean, Voila, Sâmbăta de Sus (în drum spre aceasta localitate puteți vizita și Herghelia Sâmbăta de Jos). Cabana Valea Sâmbetei (1401 m). La o distanță de 10 min se alfă și Chilia Părintelui Arsenie Boca.

La Vâltorile din Lisa

Meșteșugul lânii a fost transmis din generație în generație cu ajutorul tehnologiilor și a fost păstrat până în prezent. În acest loc descoperiți modul de prelucrare al lânii. Acest obiectiv se află la 20 de km ( aprox. 25 min), străbătând localitățile Beclean, Voila, Sâmbăta de Sus, Lisa

Transfăgărășanul

Este considerată și cea mai spectaculoasă șosea din România având o distanță de 151km. Aici vă puteți bucura de o priveliște inedita asupra Lacului și a Cascadei Bâlea, la doar 54 km fata de Fagaras.

Abația Cisterciană din Carța

Mergând către Sibiu, un alt obiectiv desprins din povesti este Abația Cisterciană .